Tips för dig som ska betta på nätet

Det finns många bra tips för dig som vill bli bra på att betta på nätet och vill ha chans att vinna lite pengar. Kom dock ihåg att du endast ska spela för nöjets skull och aldrig jaga en vinst. Fortsätt läsa för tips om hur du blir en bra bettare.

Lär dig först

Innan du börjar att spela på riktigt är det viktigt att du lär dig grunderna för betting. Vad är odds? Hur du ska tänka kring odds samt vilket spelbolag som är bäst att spela på. Du behöver även ha koll på speltips och rekar.

Ha koll på regler

Det är dumt att förlora ett spel på sånt som du faktiskt kan påverka helt själv. Du behöver veta en hel del om sporten du spelar på, både vad gäller sporten och de regler som finns hos spelbolagen. Till exempel vad som händer med ett spel om det blir förlängning och så vidare.

Gör läxan

All information du kan få tag på kring en match är viktigt information. Läs på om skadeläge, form och annan statistik om matchen du ska spela på. Gör du din läxa ordentligt finns det ingenting som kommer förvåna dig när du lägger ditt bet.

Använd och för statistik

Du kan aldrig ha för mycket statistik sparat om ett lag. Med statistik får du en bra överblick över tid och ibland kan du se mönster som är svåra att bryta för ett lag. För även statistik över dina spel för att se vilka slags spel du är mest framgångsrik med.

Titta på den match du spelar på

Vill du spela livespel är det viktigt att du kollar på matchen du ska spela på. Genom egna analyser och känsla kan du vinna över oddssättarna. Kolla på matchbilden och spela efter hur den utvecklar sig.

Jämför odds hos olika spelbolag

Om du verkligen spelar för att vinna behöver du jämföra odds och spela på de sidor som erbjuder de bästa oddset för de spelet du vill spela på. 0.10 eller 0.20 extra i odds kanske inte verkar så mycket men i det långa loppet är det ofta vad som skiljer en vinnare mot en förlorare.

Låt inte dina känslor ta över

Hur mycket du än vill så ska du aldrig blanda in dina känslor i dina bet. Favoritlag eller inte, låt förnuftet gå före dina känslor. Du kommer sparka dig själv om du förlorar ett spel på grund av att du följde hjärtat framför statistik och logik.